UREDJENJE STANA

Published on 05/15,2013

 

Prijatno stanovanje i udobnost stanovanja je ono cemu svi tezimo. Posle napornog dana na poslu jedva cekamo da se sklonimo u svoje domove.  Retko ko nije uzdahnuo kada je usao u kucu ili stan i rekao " Dome moj! " 

Svi smo razliciti i u skladu sa tim razlikama stvaramo neobicna i razlicita mesta za zivot. Svaki dom je razlicit, svaki enterijer je razlicit i neobican. Uredjenje enterijera ovisi o karakteru i temperamentu osobe koja ce u njemu ziveti. Enterijer stana moze za Vas da uredi arhitekta na veoma profesionalan nacin i da Vasem domu da moderan izgled, naravnou skladu sa vasim zeljama i u dogovoru sa vama.

Nakon definisanog izgleda stana pristupa se adaptaciji u kojoj prednjace gletovanje, molerski radovi. Angazuje se moler koji ce krecenje Vaseg doma da pretvori u lak i brz posao. Boje cedati vasem domu svezinu i potpuno nov izgled, zato treba pazljivo odabrati boje u skladu sa namestajem i osvetljenoscu prostorija. Zadovoljstvo uzivanja i odmora u vasem stanu adekvatnom adaptacijom i krecenjem bice zagarantovana!

 


Comments

  1. 01/28,2014 | 21:47

    Mislim da su molerski radovi od velikog značaja za prijatni ambijent u domu.

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me