Adaptacije saveti

 
Prilikom uredjenja stana, potrebne su vam ideje. Ukoliko nemate ideju za uredjenje stana mozete da ih pogledate ovde ( link ) i da dobijete adekvatne savete i resenja.
 
Ukoliko zelite da u toku adaptacije promenite plocice, parket, stolariju, vodoinstalacije...da stare elemente zamenite novim i modernijim informisite se o najpovoljnijim cenama i najprofesionalnijim firmama koje se bave adaptacijom i daju garanciju na svoje radove. 
 
Prilikom adaptacije osim gipsanih radova i krecenja, nov izgled vasem domu dace zamena parketa i stolarije.  Ukoliko mislite da ce vam za sve to trebati ogromna kolicina novca u zabludi ste. Veoma kvalitetan parket i laminat kao i povoljnu cenu zamene istog mozete pogledati ovde i informisati se o povoljnostima i akcijama. 
Stolarija ( link ) se vecinom radi po dogovoru i po trazenim dimenzijama i obliku.  Prozori i vrata proizvode se u vise boja tako da su uklopivi u sve stilove i fasade. 
 
Ukoliko se bavite nekim od ovih zanimanja i zelite adekvatno da se reklamirate kroz proizvode  pogledajte asortiman proizvoda kroz koje se mozete reklamirati.
 
 
 


UREDJENJE STANA

 

Prijatno stanovanje i udobnost stanovanja je ono cemu svi tezimo. Posle napornog dana na poslu jedva cekamo da se sklonimo u svoje domove.  Retko ko nije uzdahnuo kada je usao u kucu ili stan i rekao " Dome moj! " 

Svi smo razliciti i u skladu sa tim razlikama stvaramo neobicna i razlicita mesta za zivot. Svaki dom je razlicit, svaki enterijer je razlicit i neobican. Uredjenje enterijera ovisi o karakteru i temperamentu osobe koja ce u njemu ziveti. Enterijer stana moze za Vas da uredi arhitekta na veoma profesionalan nacin i da Vasem domu da moderan izgled, naravnou skladu sa vasim zeljama i u dogovoru sa vama.

Nakon definisanog izgleda stana pristupa se adaptaciji u kojoj prednjace gletovanje, molerski radovi. Angazuje se moler koji ce krecenje Vaseg doma da pretvori u lak i brz posao. Boje cedati vasem domu svezinu i potpuno nov izgled, zato treba pazljivo odabrati boje u skladu sa namestajem i osvetljenoscu prostorija. Zadovoljstvo uzivanja i odmora u vasem stanu adekvatnom adaptacijom i krecenjem bice zagarantovana!